Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alakul az ASE

2010.07.04

Az ASE egyéves szerződést kötött Faragó Péterrel, az NB I B-s Veszprémi Egyetem SC egyik alapemberével.

A 26 éves, 1-es vagy 2-es poszton bevethető játékos a harmadik szezonját kezdi meg az élvonalban, korábban a MAFC-Újbuda és az Enternet-NTE Hegyvidék színeiben szerepelt az NB I-ben.

Érdemes egy pillantást vetni arra, hogyan alakul(t) a bajnoki ezüstérmes együttes kerete a nyári átigazolási időszakban.

Mészáros Zalán, Kovács Ákos, Morgen Ferdinánd és Körtélyesi Gergely marad a klubnál, és elképzelhető, hogy a légiósok közül Anthony Dill és Ivory Clark is Pakson kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Az előző évad zárása óta a klub több játékost is igazolt, visszatér Paksra a korábbi kedvenc, a cseh Jan Pavlík, akinek a honosítása folyamatban van. Az ASE kosarasa lesz a legutóbb a luxemburgi BBC Mangrában pattogtató 22 éves hátvéd, Tóth Péter is. Horti Bálint visszatér a Falco KC-tól, amelyben kölcsönben szerepelt.

Gulyás Róbert visszavonult, és távozik a klubtól Horváth Ákos (Szolnoki Olaj), Medve Máté (Kaposvári KK), Kiss Zsolt (Szeged) és Panta István.

A klubvezetőség már a bajnokság végén közölte Tory Walkerrel és Jerome Le Grange-zsal, hogy az új idényben nem tartanak rájuk igényt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.